Izdvajamo Politika

Ničić: Opozicija izvela satanistički ritual, izgubili poslednju trunku zdravog razuma

Boško Ničić, grаdonаčelnik Zаječаrа

Povodom sinoćnog okupljanja Ujedine opozicije Zaječara, čiji su pripadnici ispred Gradske uprave zapalili sveće i poručili gradonačelniku i gradskoj vlasti da je njihova politika mrtva, oglasio se aktuelni gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, poručivši da je njemu taj performans ličio na satanistički ritual neke sekte i da su izgubili zdrav razum.

Ničić je preko društvenih mreža saopštio sledeće:

„Danas je, očito satanistička, sekta koja sebe naziva “Ujedinjena opozicija Zaječara” izvela ritual (obred)/performans ispred zgrade Gradske uprave našeg grada.

Paljenje sveća van groblja i verskih objekata (na za to određenim mestima) jeste odlika satanista.

Jedan od njih je očito zato i stekao doktorsku titulu ali izgubio i poslednju trunku zdravorazumskog razmišljanja.

To što oni misle da su ovakvi njihovi potezi duhoviti i da će time ikoga privući na “njihovu samobulnu stranu” slučaj je za odgovarajuća odeljenja ZC Zaječar.

Žalosno, u svom ovom smehotresu gluposti, jesu njihove objave u kojima se, iako svi zajedno nisu osvojili ni 6,5% na izborima, oni oglašavaju u ime “poštovanja volje Zaječaraca”.

Još luđe je što mene, koji na ni jednim izborima od 2004.gidine nisam osvojio manje od 40% glasova građana Zaječara, kukavicom nazivaju oni koji nisu mogli da pređu (ili su jedva prošli) cenzus od 3%.

“Heroji” vidimo se na izborima 2025.godine (ako se vas desetak do tada ne posvađate)!

P. S.

Bog je svima dao mozak, ali nije svima dao uputstvo za upotrebu!“, napisao je Ničić.

2 komentara

Dodaj komentar