Hronika

Nesreća u Zaječaru! Dečak teško povređen prilikom pada kroz krov vrtića

ambulantna kola
foto: blic.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Maloletni F.T. (13) sinoć je, igrajući se sa drugarima na krovu vrtića u Zaječaru, propao kroz krov, prilikom čega je teško povređen, piše Alo.rs.

Dečak je odmah prevezen u bolnicu u Zaječaru gde su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma ruku i nogu.

Očevici koji su bili na mestu incidenta rekli su da se dečak igrao sa drugom decom na krovu vrtića kada je u jednom trenutku pao na krovni prozor i kroz njega propao.

Istraga je u toku.

Izvor: Blic.rs

4 komentara

  • U nesrećnom slučaju ponovo se desio da kažem dobar kraj, dete je ostalo živo, što je najbitnije. Obdaništa nisu ograđena, nego su otvorena da može ko kad hoće da uđe i izađe. Direktor obdaništa Tanja Jovanović, pre godinu dana proglašena je za jednog od najlošijih direktora, ali ubrzo vetar duva u drugom smeru i ona je postala jedan od najboljih direktora zato što njeni radnici meseceni unazad ne primaju platu. Toliko o uspesima velikog direktora. Obdaniše uskoro dobija novog direktora jer Tanja Jovanović treba da bude prosvetni inspektor.

  • Ako je obdaniste u naselju Kraljevica u pitanju mogu da kazem da ograda postoji i da je prosle godine postavljena nova zica i stubovi. Kapije obdanista su sirom otvorene i preko dan i preko noci i to je problem. Problem je i direktor koji mesecima ne daje platu vaspitacima.Tanja je unistila obdaniste a sada bega u inspekciju. Za svoja nedela treba da odgovra i da polozi racune

  • Politika iznad stručnosti,- to je moto upropaščavanja svih državnih institucija. Sramota da jedna ovakva osoba bude direktor, a još veća da bude prosvetni inspektor! Pitam se, kakve to kvalitete ima gospodja Jovanović?

  • Ne poznajem lično dotičnu, ali sam siguran da ona nema nikakve ingerencije u odlučivanju i upravljanju. Ona, kao i svi direktori JP-a samo tehnički vode te firme. Tako je bilo kod Boška, a još više kod Mirkovića. Za propast institucija i za plate u ZA su odgovorni despoti.

Dodaj komentar