fbpx

NEGOTIN: Svat izašao sa slavlja da uzme nešto iz automobila i POGINUO!

Preporuka:

Potrošači bez vode u nekoliko zaječarskih ulica

Potrošači u nekoliko zaječarskih ulica su bez vode, zbog izrade vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića. Bez vode su potrošači...

U ponedeljak pola sata bez struje nekoliko ulica u Zaječaru

U ponedeljak, 20. januara zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijombiće stanovnici nekoliko ulica u Zaječaru: Negotinska Niška ...

Do novog traktora uz pomoć države

Raspisivanjem javnog poziva za nabavku novog traktora, početkom 2020. godine, poljoprivredni proizvođači imaju mogućnost da uz pomoć podsticajnih sredstava...
- Reklama -

Negotinac Vlada Blagojević (65), nemački penzioner, poginuo je dok je, na neosvetljenom delu, prelazio put Negotin-Kladovo u neposrednoj blizini motela Jaz kod Negotina gde je bio svat na svadbi kod komšija iz ulice, piše „Blic“. Na njega je „opel vektrom“ naleteo K.D. (38) iz Dušanovca.

Kako smo saznali nesrećni čovek je tek stigao na svadbeno veselje oko 22 sata i odmah se, po priči famijije, vratio do svog automobila da proveri da li je zaključao vrata.

Automobil je bio parkiran sa druge strane puta, a u povratku ka restoranu, na nesrećnog čoveka je naleteo automobil i usmrtio ga na licu mesta.

“ Vlada je sa familijom stigao u restoran nešto kasnije u odnosu na većinu svatova.

Šta ga je teralo da se vrati da proveri svoj automobil zauveć će ostati tajna.

Niko na svadbi nije video šta se desilo, samo je odjednom nastala pometnja, a mi nismo odmah shvatili šta se dogodilo“, priča jedan od svatova.

Kako kaže, na samoj svadbi je bilo lekara koji su odmah izašli da pomognu nesrećnom čoveku, međutim mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

“ Strašno je što se to uopše dogodilo, a pogotovu što je bilo na svadbi njihovih komšija.

Svadba je bila velika sa više od 600 svatova, nastupale su poznate zvezde sa folk estrade, domaćini su se posebno potrudili, a tragičan događaj je sve poremetio.

Najteže  je familiji, ali je teško i domaćinima, jer je tragedija upravo tada dogodila „, kaže svat.

Vlada Blagojević bio je nemački penzioner, a u Berlinu gde je na radu proveo više od 40 godina, sada žive i rade njegovi sin i ćerka sa porodicama.

U kuči ožalošćene porodice okupili su se prijatelji i brojna famijija. Najbliža porodica nije bila u stanju da govori o tregadiji koja ih je iznenada snašla.

Neutešna supruga, čerka i sin i njegovi unuci, samo su nemo stajali krak kovčega i opraštali se od oca familije.

“ Vlada je bio veliki čovek, vredan, radan, svima je pomagao.

Pre dve godine kupili su kuću i u Berlinu gde žive sin i ćerka sa porodicom.

On i njegova žena Dušica u Negotinu su obično boravili od maja do novembra, a preko zime su bili sa svojom decom.

Nama su javili u toku noći i mi smo odmah krenuli iz Beča gde radimo.

Nismo se ni javili poslodavcima. Evo, Vladin brat je umro pre šest meseci, nedavno je bio parastos, a sad odjednom nema više ni Vlade. Strašno „,  komentarišu članovi porodice stradalog čoveka.

Vozač automobila nije bio pod dejstvom alokohola i odmah se zaustavio i pokušao da pomogne nesrećnom čoveku, potvrdili su „Blicu“ u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.

Vlada Blagojević sahranjen je u nedelju na negotinskom groblju.

izvor: blic.rs

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Svečana Bogojavljanska litija u Zaječaru kretala se do Popove plaže (VIDEO)

Svetom Arhijerejskom liturgijom u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru danas je počelo svečano obeležavanje Bogojavljenja, praznika jednog od 15 najvećih hrišćanskih praznika...

BOG SE JAVI: Danas slavimo Bogojavljenje! (FOTO)

Povodom jednog od petnaest najvećih hrišćanskih praznika, Bogojavljenja danas je u Sabornom hramu rođenja presvete Bogorodice u Zaječaru služena Sveta Liturgija Sv. Jovana Zlatoustog,...

Oblačno, temperatura do 2 stepena

U Srbiji će danas ujutro, a ponegde i pre podne po kotlinama i nizijama, mestimično biti magle ili niske oblačnosti, a tokom dana oblačno,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: