Sport

Ne propustite veče borilačkih veština

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Predstojećeg vikenda, u nedelju, 31. jula u organizaciji Kik boks kluba „019 Fight team-a“, a uz pomoć sponzora i Sportskog saveza grada Zaječara, održaće se kik boks i boks revija na otvorenom, kao i prezentacija sportskog karatea karate kluba „Timok“ i brazilske Džiu džice kluba Lutador.

Prema rečima organizatora, očekuju se dobri mečevi u boksu i kik boksu, a pored boraca iz Kosovske Mitrovice, Niša, Kraljeva, Kruševca, Užica, Cetinja, nastupiće i nekoliko boraca iz KBK 019 Fight team-a.

U delu prezentacije sportskog karatea i brazilske džiu džice, gledaoci će moći da vide današnji način vežbanja karatea i šta je zapravo sportski karate, dok će momci iz BJJ kluba Lutador, prezentovati ljudima relativno novu veštinu na našim prostorima i bliže ih upoznati sa tehnikama ove veštine.

„Pozivamo sugrađane da dođu u što većem broju, da iskoriste nedeljno veče za opuštanje uz zanimljiv prezentacioni program karatea i brazilske Džiu džice, kao i da svi zajedno uživamo u odličnim mečevima i bodrimo naše borce iz „019 Fight team-a“, poručuju organizatori.

Cena karte je 150 dinara, a početak sportskih dešavanja zakazan je za 20 sati, na košarkaškom igralištu kod srednje škole.

Dodaj komentar