fbpx
Politika

Narodna stranka u Zaječaru: Osuđujemo bahato rasipanje novca svih Zaječaraca

Članovi Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru reagovali su na rezultate konkursa za sufinasiranje medijskih projekata i najoštrije osudili bahato rasipanje novca svih Zaječaraca.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru najoštrije osuđuje najnovije bahato rasipanje novca svih nas ZAJEČARACA, na besmislene projekte takozvanih medija i takozvanih pr agencija.

Naime, Gradsko veće Grada Zaječara na sednici održanoj 31. jula 2020. godine donelo je Rešenje o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Zaječara za 2020. godinu u ukupnom iznosu od 11.400.000,00 dinara!???!

Takvim Rešenjem, a preko komisije koju čine ljudi iz Beočina, Кruševca i Vranja su dodeljena ogromna novčana sredstva za besmislene projekte ironičnog naziva, pravdana još besmislenijim razlozima, jer antizaječarska vlast SNS-a zajedno sa odlazećim gradonačelnikom, „kupuje“ sebi podobne medije koji promovišu tu i takvu nakaradnu gradsku vlast, a istovremeno zanemaruju javni interes u oblasti javnog informisanja.

GO Narodne stranke u Zaječaru još jednom podseća, od kako je na vlasti u našem gradu štetočinska vlast SNS-a, da smo mi Zaječarci, pored mnogih nekadašnjih simbola, ostali i bez Radio Zaječara i lokalne gradske televizije.

Zato, nakon smene ove nenarodne gradske vlasti, Narodna stranka u Zaječaru će insistirati da odgovaraju svi koji su nenamenski trošili i rasipali narodni novac.”

Dodaj komentar