Politika

Nardodna stranka: Zloupotreba korone u političke svrhe, raspisivanje izbora krajnje neodgovoran potez

U trenutku kada je u našem gradu još uvek na snazi vanredna situacija zbog epidemije korona virusom, kada svakodnevno ima novozaraženih, kada na žalost umiru naši sugrađani od posledica ovog opakog virusa, a još je u toku i imunizacija stanovništva, čin raspisivinja izbora izgleda krajnje nerazuman i neodgovran, saopštavaju iz Narodne stranke Zaječar.

Članovi Narodne stranke u Zaječaru navode da, kao odgovorni ljudi, smatraju da je raspisivanje lokalnih izbora u Zaječaru, zakazanih za 28.03.2021. godine, krajnje neodgovoran potez i štetan po zdravlje svih Zaječaraca. Naime, u trenutku kada je u našem gradu još uvek na snazi vanredna situacija zbog epidemije korona virusom, kada svakodnevno ima novozaraženih, kada na žalost umiru naši sugrađani od posledica ovogbopakog virusa, a još je u toku i imunizacija stanovništva, ovaj čin raspisivinja izbora za pomenuti datum izgleda krajnje nerazuman.

„Kao odgovorni ljudi, smatramo da je trebalo da se izbori zakažu zabneki kasniji datum i uz fer uslove, i podsećamo da je poslednji zakonski rok za održavanje izbora u Zaječaru 30.05.2021. godine, a tada bi, nadamo se daleko bolja bila epidemiološka situacija u gradu, jer bi najveći deo stanovništva do tada primio preko potrebnu vakcinu“, kažu iz Narodne stranke Zaječar.

Oni naglašavaju da se očigledno iza ovakve nerazumne odluke krije podmukla namera aktuelne antizaječarske vlasti predvođene SNS-om i odlazećim Gradonačelnikom, koji kao najveća politička kukavica ima nameru da se krije iza imena Aleksandra Vučića i funkcionerske kampanje njegovih ministara, SNS batinaša u džipovima bez tablica,a sve kako bi još jednom on i SNS prevarili građane Zaječara, dok će celokupnoj zaječarskoj opoziciji biti ograničeno delovanje zbog loše epidemiološke situacije u svakom smislu.

„Zato, gospodo iz vlasti, budite bar malo odgovorni“, poručuju iz Narodne stranke.

Dodaj komentar