fbpx

Najveći uspeh u istoriji Zaječarskog karatea

Preporuka:

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...

U Hali sportova završeno školsko takmičenje u gimnastici: Evo i rezultata…

U hali sportova na Kraljevici održano je gradsko školsko takmičenje je u gimnastici, na kome je učešće uzelo 37...

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Slobodana Zdravkovića u Zaječaru

Zaječarski policajci rasvetlili su teško ubistvo Slobodana Zdravkovića (76) iz Zaječara i uhapsili Z. T. (1977) iz Zaječara i...
- Reklama -

23. Svetsko prvenstvo za seniore u Shotokan karateu i 8. Kohai kup za mladje uzraste održan je proteklog vikenda u našoj zemlji u Subotici.

Shotokan Karate Savez Srbije je imao tu čast da ove godine organizuje najprestižnije takmičenje organizacije „Shotokan karate do of United nations“, a to je Svetsko prvenstvo u Shotokan karateu.

U odlicnoj atmosferi i organizaciji na deset borilišta nadmetalo se 35 država učesnica sa preko 2000 takmičara iz svih krajeva sveta.

Na ovom prestižnom turniru Zaječarac Bojan Andrejić, trener i takmičar Karate kluba „Timok“, predstavljao je naš grad i reprezentaciju Srbije u kategoriji Borbe – Seniori – 70kg i ostvario odličan uspeh. Andrejić je prošao kroz tri kola, pobedivši odlične takmičare iz Bugarske, Rumunije i Austrije i uspeo da se plasira u finale i borbu za najsjajnije odličje. Zbog povrede koju je zadobio u trećoj borbi (posekotinu donje usne 3cm dugu sa unutrašnje strane) i na savet i zabranu lekara da nastupa u narednoj borbi, Bojan je izostao iz finala, ali je zadržao 3. mesto i bronzanu medalju.

Održani turnir doneo je veliki uspeh za mladi reformirani karate klub „Timok“, za Grad Zaječar, ali i značajan doprinos našoj reprezentaciji koja je u ukupnom plasmanu zauzela 2. mesto po broju osvojenih medalja.

Izvor: radiomagnum.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: