fbpx
Sport

NAJMLAĐI FUDBALERI OTVORILI 27. NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji se u našem gradu organizuje po 27. put, počeo je u subotu 9. decembra u sportskoj Hali na Kraljevici utakmicama mlađih kategorija.

Prema rečima organizatora utakmice mlađih kategorija (cicibana, petlića, mlađih petlića i pionira) igraće se isključivo vikendom, dok će starije kategorije kadeta, veterana i seniora sve utakmice igrati radnim danima u popodnevnim i večernjim satima.

Večeras su na programu sledeće utakmice:

Organizatori najavljuju da će ULAZ biti BESPLATAN sve do polufinalnih utakmica, a u eliminacionim utakmicama, karte će naplaćivati po ceni od 100 dinara!

Novogodišnji turnir se organizuje u sedam kategorija, a nagradni fond ove godine je povećan na 200 hiljada dinara.

Ove godine se za učešće prijavilo ukupno 60 ekipa!

Kao što je to bila tradicija i ranijih godina, zbog velikog Hrišćanskog praznika, Svetog Nikole 19. decembra se turnir neće igrati,.

Završetak turnira zakazan je za 24. decembar kada će pobednicima turnira biti uručene nagrade.

Za najuspešnije u kategoriji kadeta obezbeđena je novčana nagrada od 30.000 dinara, za drugo mesto 15.000, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 10.000 dinara.

U kategoriji seniora, najuspešnija ekipa osvojiće 60.000 dinara, drugo mesto 30.000, a treće 20.000 dinara.

Prvom mestu u kategoriji veterana pripašće 20.000 dinara, drugom 10.000, dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti 5.000 dinara.

Dok će pobednicima ostalih kategodija biti uručene robne nagrade.

Novina u samoj organizaciji turnira je ta što će se vršiti direktan prenos rezultata i fotografija sa turnira, a u polufinalu i finalu će biti i direktnog prenosa na internetu.

Dodaj komentar