fbpx

Na Grliškom jezeru isplivalo beživotno telo žene

Preporuka:

Bogat filmski vikend u Centru za kulturu u Kotlujevcu

Ljubitelje sedme umetnosti očekuje bogat filmski vikend u Centru za kulturu u Kotlujevcu. Filmski hit "Sluga", sa Milošem Bikovićem u...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 23. januar 2020. godine

Ovaj četvrtak osvanuće sa kvadratom Sunca i Urana, dok nas tokom dana dočekuje lep sekstil Venere i Jupitera!. Ovo...

PowerUp! Challenge: Osvojite investiciju vrednu do 5.000.000 evra

PowerUp! Challenge je prilika za kompanije i startape iz Centralne i Istočne Evrope ostvare proboj na globalno tržištu, doprinoseći...
- Reklama -  

Na Grliškom jezeru, u blizinu sela Leskovac, juče je u prepodnevnim satima isplivalo beživotno telo starije ženske osobe, potvrdili su iz Policijske uprave Zaječar. Nestanak starije žene prijavljen je policiji 9. avgusta, a potraga za njom trajala je od nedelje, 11. avgusta.

Potragu za nestalom starijom ženskom osobom pripadnici Udruženja za obuku spasilačkih pasa iz Niša otpočeli su u nedelju, 11. avgusta. U potrazi su učestvovala i dva obučena policijska psa.

„Psi su zaranjali u jezero, zadržavajući se par sekundi ispod površine, što je ukazalo na sumnju da je osoba možda upala u jezero i da se telo nalazi na dnu.

Zbog gustine vegetacije i zaprljanosti vode nismo mogli da vidimo vizuelno da li je tu.

U utorak, 13. avgusta stigla je potvrda da su psi zaista bili u pravu. Telo osobe se pojavilo na površini vode na mestu koje su psi markirali i gde su ušli u zaron“, kažu u Udruženju za obuku spacilačkih pasa iz Niša.

U Policijskoj upravi Zaječar navode da je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, telo poslato na obdukciju niškom Zavodu za sudsku medicinu.

U akciji su učetvovali i zaječarski vatrogasci.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: