Sport

Mladi zaječarski kik bokseri U FINALU PRVENSTVA CENTRALNE SRBIJE

foto: radiomagnum.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Proteklog vikenda u Negotinu održano je prvenstvo centralne Srbije u kik boksu, disciplina ful kontakt.

Pioniri Luka „Beba“ Mihajlović i Luka „Živa“ Živić, na pomenutom prvenstvu predstavljali su grad Zaječar i Kik boks klub „019 Fight Team“. Mladi borci su u polufinalnim mečevima pružili odlične partije i bez većih poteškoća stigli su do finala i borbe za najsjajnije odličje. Finalne borbe boraca bile su izuzetno teške, jer su se borili sa iskusnijim takmičarima, koji iza sebe imaju desetak mečeva.

Odlično su se borili, pružali snažan otpor i napadali, ali nije bilo dovoljno da se osvoji zlato, koje je za nijansu izmaklo ovog puta, što je bio slučaj kod mladog Mihajlovića, kome je zlato izmaklo za dva boda.

Medjutim, treneri su izuzetno zadovoljni i kako kažu, bogatiji za još jedno iskustvo.

„Veoma smo ponosni na naše mlade borce, na pokazanom u ringu, kao i u sali. Biće oni veliki šampioni, sjajni borci i sigurni smo jos bolji ljudi. Zlato ovog puta nije završilo u našim rukama, ali smo zato bogatiji za jedno veliko iskustvo i videli smo da našim šampionima nedostaje još samo malo treninga da postanu nezaustavljivi u ringu, što ćemo i dokazati na nekom od sledećih turnira“, kažu u Kik boks klubu „019 Fight Team“.

Dodaj komentar