Sport

Mladi karatisti osvojili 6 medalja na takmičenju u Aleksincu

foto: tvbest.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na održanom Karate Prvenstvu regiona južne i istočne Srbije u Aleksincu, takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“ iz Zaječara osvojili su ukupno 6 medalja.

Zlatnu medalju, u katama, osvojili su Lana Aleksić, Luka Petrović, dok je Nemanja Nikolić zauzeo prvo mesto u borbenoj disciplini. Nađa Stanković je u katama osvojila drugo mesto i srebrnu medalju dok je u borbenoj disciplini zauzela treće mesto i sa sobom odnela bronzu. Stefan Kenfelja u katama osvojio je treće mesto i bronzanu medalju.

Na takmičenju koje je bilo održano u subotu 14. marta, u organizaciji Karate federacije južne i istočne Srbije i domaćina Karate kluba „Šumatovac“ iz Aleksinca, učešće je uzelo 18 klubova sa oko 300 takmičara.

Sudija na takmičenju u Aleksincu iz Zaječara bio je Miroslav Mića Radojković, internacionalni karate sudija, dok je trener ekipe Gradskog kluba “Zaječar” iz Zaječara bio Miloš Radojković.

Naredno takmičenje, na kom će učestvovati zaječarski sportisti, biće održano 29. marta u Žablju nedaleko od Novog Sada. Sportsko nadmetanje će se održati u organizaciji Srpske karate federacije.

Izvor: tvbest.rs

Dodaj komentar