fbpx

Mirkoviću kaži nam koji je taj bahati zaječarski kafedžija?

Preporuka:

Dve nove „Škode“ za Zdravstveni centar Zaječar

Zdravstveni centar Zaječar će putem javne nabavke male vrednosti koja je pokrenuta decembra 2019. godine, nabaviti dva nova putnička...

Predstavom „Bliskost“ zaječarsko pozorište oduševilo publiku u Loznici i Virovotici

Nakon učešća na 15. festivalu „Virovitičke kazališne svečanosti – VIRKAS“ 22. februara, Narodno pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ gostovalo...

Donirane knjige stižu u ŠOSO „Jelena Majstorović“

Matična biblioteka "Svetozar Marković" iz Zaječara po prvi put se ove godine priključila akciji povodom 14. februara Međunarodnog dana...
- Reklama -

Večeras je na televiziji Best (sa kojom Saša Mirković nema nikakve veze) u više navrata emitovan „ekskluzivni intervju“ sa predsednikom Skupštine grada Zaječara Sašom Mirkovićem.

Između ostalog Mirković je optužio Boška Ničića da stoji na čelu mafijaškog udruženja, više puta je pomenuo da je imao svoje kafedžije koji su izdavali stanove rukometašicama i davali po gradu pare na kamatu.

Kako je objasnio Mirković, jedan kafedžija je od zaječaraca iznajmljivao stanove po 50, 70 ili 100 eura mesečno a onda te iste stanove dalje iznajmljivao rukometnom klubu po 200 ili 300 eura i to za 15 dana, što znači da je mesečno za te stanove uzimao za kiriju od 400-600 eura po stanu.

Kako je dalje naveo Mirković on se sa tim kafedžijom susretao ali ne da bi ga štitio već da bi od njega dobijao informacije o tim mutnim poslovima.

Pored posla sa stanovima taj kafedžija, kako ga je nazvao Saša Mirković, daje i novac na kamatu, što je po našem zakonu krivično delo.

Da li je to tačno i ko je taj kafedžija, pozivamo predsednika Skupštine grada Zaječara da javno kaže i podnese krivične prijave kako bi navedeni kafedžija bio sudski procesuiran.

Postavljamo pitanje gospodinu Mirkoviću da li je taj kafedžija osoba koja je sada njegov blizak saradnik koji ga često posećuje u kabinetu u Gradskoj upravi?

Šta vi mislite, ko bi mogao da bude taj „kafedžija“?

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: