Društvo

Mirković: Najboljim srednjoškolcima i ove godine besplatno letovanja

saša mirković
foto: tvbest.rs

Grad Zaječar i ove, kao i prošle godine, najboljim srednjoškolcima ulepšaće letnji raspust. Kako bi ova odluka samog grada postala tradicionalna grad Zaječar će najboljim srednjoškolckolcima omogućiti besplatno letovanje. Prošle godine srednjoškolci su letovali u Grčkoj, a ovog leta uživaće na Jadranu.

– Nama je jako bitno da ulažemo u mlade ljude i da te mlade ljude, koji su vredni, radni i odgovorni podstaknemo da budu još bolji. Grad Zaječar će ove, kao i prošle godine za najbolje srednjoškolce iz budžeta izdvojiti novac za besplano letovanje – rekao je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara.

Na predlog predsednika Skupštine grada Zaječara, Saše Mirkovića i gradonačelnika Velimira Ognjenovića prošle godine grad Zaječar je finansirao 40 najboljih srednjoškolaca sa 10 dana nagradnog letovanja u Grčkoj.

Grad Zaječar veliku pažnju posvećuje mladima, što govori i činjenica da je grad na Timoku jedini grad u Srbiji gde su vrtići za sve mališane besplatni.

Prošle godine predsednik zaječarskog parlamenta Saša Mirković podelio je đacima prvacima tablet računare. I ove godine će mališani iz Zaječara biti nagrađeni ovim poklonima.

Izvor: tvbest.rs

Dodaj komentar