fbpx

MIRKOVIĆ: Beč će preneti svoja iskustva na radnike GU Zaječar

Preporuka:

Dveri u Zaječaru: Bojkot je početak kraja aktulenog režima

Da se vlast uplašila bojkota i zbog toga smanjila cenzus na 3 %, smatraju članovi Srpskog pokreta "Dveri", te...

U prošloj godini broj inspekcijskih nadzora 3 puta manji u odnosu na 2018.

Na teritoriji Zaječarskog upravnog okruga u prethodnoj godini izvršeno je 3 puta manje inspekcijskih nadzora nego tokom 2018. Razlog...

18. Šakalijada u Trnavcu: Prijava produžena do 26. februara

Lovci iz Zaječara i okoline ove godine okupiće se u Trnavcu 29. februara po osamnaesti put kako bi uzeli...
- Reklama -

Predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, danas je u poseti Direktorijumu grada Beča za međunarodnu saradnju sa Silvijom Fridrih dogovorio saradnju između grada Zaječara i grada Beča koji će se ogledati u razmeni iskustava i dovođenja investitora u Zaječar.

Grad Beč je jedan od najsređenijih u Evropi u svakom smislu. Smatram da je uspostavljanje ovakve saradnje veoma dobro i da će radnici Gradske uprave u Zaječaru imati priliku da od svojih kolega iz Beča dosta nauče. Imaće priliku da steknu nova iskustva i vide kako funkcionišu institucije i gradska preduzeća zadužena za sve ono što je neophodno da bi jedan grad odlično funkcionisao – rekao je Saša Mirković za Best portal.

Akcenat ove saradnje biće na edukaciji radnika Gradske uprave Zaječar koji će doći u grad Beč. Oni će imati priliku da od svojih kolega steknu nova saznanja na osnovu njihovog bogatog iskustva.

Izvor: tvbest.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: