fbpx

Mališani uživali u predstavi „Uspavana lepotica“

Preporuka:

Od početka godine broj saobraćajnih nezgoda povećan za 16 %

Saobraćajni policajci do 23. februara na srpskim putevima sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. Policajci će kontrolisati brzinu kretanja...

Predstava „Otac“ leskovačkog Narodnog pozorišta stiže u Zaječar

Adaptaciju dela "Otac" švedskog pisca Augusta Strindberga, u izvođenju trupe leskovačkog Narodnog pozorišta, publika u Zaječaru premijerno će moći...

Rukometašice poražene od Vojvodine na domaćem terenu

RK Zaječar 1949 doživeo je i drugi poraz u nastavku sezone. Posle poraza od lidera u Jagodini, od Zaječarki...
- Reklama -

Na maloj sceni Centra za kulturu u Kotlujevcu u petak, 22. novembra je izvedena predstava za decu “Uspavana lepotica” u režiji Dobrina Mirčeva. Klinci i klinceze, kao i njihovi roditelji, bake i deke uživali su u nadahnutoj igri zaječarskih glumaca.

Komad „Uspavana lepotica“ je komad za decu i odrasle. U dobro poznatu priču Dobrin Mirčev uvodi i publiku, pa su i ovoga puta deca uživala, smejala se, aplaudirala i na sceni igrala zajedno sa glumcima.

Jedna od najpopularnijih bajki u glumačko-lutkarskoj igri strihovana u delovima, koji u originalu predstavljaju pravi horor za decu.

S toga deca, ali i oni stariji i dalje uživaju u priči o prelepoj Ružici koju je poslednja vila spasila kletve zle veštice i umesto smrti darovala joj je san iz kojeg će je probuditi poljubac zaljubljenog princa.

Ovoga puta zaljubljeni princ stigao je iz publike na scenu pozorišta.

U predstavi su igrali: Nataša Petrović, Vujadin Milošević i Gabrijel Bećarević.

Nakon predstave usledilo je uobičajeno slikanje mališana sa glumcima.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: