Hronika

KRIVIČNA PRIJAVA zbog pretnje uredniku portala Zaječar Online

Nastavljaju se pritisci i pretnje urednicima portala Zaječar Online.

Danas je jedan od urednika portala Zaječar Online podneo prijavu Policijskoj upravi u Zaječar protiv NN lica zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti. NN lice je preko zajedničkog prijatelja „poručilo“ jednom od naših urednika da se „smiri“ i prestane sa pisanjem „gluposti“ i „laži“ na portalu. Na pitanje našeg urednika ko je ta osoba dobio je odgovor „ne brini, naći će on tebe i objasniće ti sve“!

Ovo je samo jedna u nizu pretnji koje često stižu, nadam se da će policija uraditi svoj deo posla profesionalno. Ne znam ko stoji iza najnovijih pretnji ali budući da je pisanje o nameštenom konkursu za komunalne policajce izazvalo veliku buru u javnosti izražavam sumnju da bi to mogao biti jedan od motiva!

Podsećamo, ovo je samo jedna u nizu pretnji koje često stižu našim urednicima zbog tekstova objavljenih na portalu. Na sve načine pokušavaju da nas ućutkaju, pokušan je hakerski napad na portal usled čega skoro dva dana sajt nije bio dostupan, nijedan sponzor ne sme da se „zamera“ time što bi se reklamirao na našem sajtu iako je nesporno da smo najčitaniji zaječarski portal.

Portal Zaječar Online najoštrije osuđuje svaki vid pritiska i pretnji. Nakon prijave policiji, obavestićemo i medijska udruženja o ovim pretnjama!

prijava policiji

 

prijava policiji

Dodaj komentar