STRAVIČNO!!! Komšinicu iskasapila sa 30 uboda nožem zbog duga od 300 evra?!

0
radiomagnum.rs

U identifikaciji osumnjičene pomogao je snimak video-nadzora u zgradi, na kome je uočena u momentu ulaska u stan Mirjane Kostić, ali i u trenutku izlaska, neposredno pre izbijanja požara, piše današnji Telegraf.

Marina S. (34) iz Zaječara uhapšena je zbog sumnje da je sugrađanku Mirjanu Kostić (49) izbola nasmrt, a potom i spalila. Zločin se dogodio pre tri dana u stanu žrtve u Naselju Kraljevica 3B.

Iako teško ranjena, Mirjana je uspela da iz zapaljenog stana izađe i pozove hitnu pomoć. Vatrogasci su je evakuisali, ali je nažalost ona preminula u bolnici. Isprva se verovalo da je žena preminula nesrećnim slučajem, jer je više od 80 odsto tela bilo pod opekotinama, međutim, obdukcija je pokazala da je žena izbodena nožem više od 30 puta. Istragom je vrlo brzo pronađena osumnjičena žena.

Prema pisanju Blica u identifikaciji je pomogao snimak video-nadzora u zgradi, na kome je ona uočena u momentu ulaska u stan Mirjane Kostić, ali i u trenutku izlaska, neposredno pre izbijanja požara.

– Pretpostavljamo da je motiv ubistva novac, zbog koga su se posvađale. Navodno, ubijena je osumnjičenoj dugovala 300 evra. Utvrdiće se da li je to istina. Verovatnije je da je ona Mirjani dugovala novac ili tražila pare, jer je žrtva nedavno prodala garsonjeru – navodi izvor blizak istrazi.

Mirjana je živela sama, nakon što je njen sin jedinac otišao na studije u Novi Sad. Radila je kao manikirka, a bila je i porotnica u sudu, pa komšije sumnjaju da je tako upoznala ubicu.

Mirjana Kostić sahranjena je juče na gradskom groblju u Zaječaru.

izvor: telegraf.rs

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here