fbpx

Knjaževac: „Knjiga na putu do korisnika“ na otvorenom

Preporuka:

Od početka godine broj saobraćajnih nezgoda povećan za 16 %

Saobraćajni policajci do 23. februara na srpskim putevima sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. Policajci će kontrolisati brzinu kretanja...

Odustalo se od natkrivanja bazena na Kraljevici tokom zime (FOTO)

Zatvoreni bazen na zaječarskoj Kraljevici ove zime ipak neće biti otvoren za posetioce, jer se prema rečima v.d. direktora...

Borsko jezero na 4,3 metra ispod preliva na brani

Nivo Borskog jezera trenutno je veoma nizak i nalazi se na 4,3 metra ispod preliva na brani. Lokalna samouprava...
- Reklama -

U Gerontološkom centru Knjaževac, u okviru programa „Knjiga na putu do korisnika“, Narodna biblioteka „Njegoš“ organizovala je susret sa korisnicima Centra, na kojem se, uz malu izložbu fotografija, zanimljivih tekstova i aforizama, govorilo o životu i delu Duška Radovića.

Program su danas, 17. avgusta, realizovali Ivana Vulikić Vučić, profesor srpskog jezika i književnosti, i Martin Stojanović, profesor istorije. Ovaj put, izložba je organizovana na otvorenom, odnosno, u letnjikovcu Gerontološkog centra u Knjaževcu.

Korisnici usluga Gerontološkog centra bili su spremni na ovu novinu, s obzirom da im je priča o našem aforističaru, piscu i pesniku za decu zaista privukla pažnju.

Nakon izložbe i predavanja, Biblioteka priprema izložbe i o drugim velikanima srpske i svetske književnosti, kulture i istorije.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: