Politika

Javno izvinjenje Saši Mirkoviću!

Poslednjih dana portal Zajecaronline je na meti kritika bivšeg predsednika Skupštine grada Zaječara, i bivšeg narodnog poslanika Saše Mirkovića.

Mi smo ozbiljan portal i izvinjavamo se gospodinu Mirkoviću, zato što nemamo dovoljno vremena da učestvujemo u „cirkuskoj predstavi“ u koju ponovo želi da uvuče ceo grad.

Saša Mirković je na svom facebook profilu optužio portal Zajecaronline da nije preneo vest da će on i grupa odbornika oko njega početi sakupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Ognjenovića.

Gospodine Mirkoviću, ovo je treći ili četvrti put da isto najavljujete pa se onda naprasno izgubite poput žele zeke. Najavljivali ste odborničku grupu „Jaka Srbija“ , najavljivali ste da će te biti kandidat za Premijera, pa nažalost niste imali m… Na vama svojstven način vršili ste pritiske da se te vesti skinu, što naravno,nije bilo moguće.

Portal Zajecaronline nije na ničijem platnom spisku, niti će ikada biti. Pritiscima ne podležemo, i sa tim ste vi vrlo dobro upoznati.

Kod nas ponekad vesti malo kasne jer nemamo mogućnost da zaposlimo deset ljudi na portalu, pa da onda ljude dovedemo u zabludu, i ne isplatimo lične dohotke, ali to kašnjenje sa vestima, nadoknađujemo vestima o kojima su svi ćutali, a mi smo uvek prvi to objavljivali!!!

Gospodine Mirkoviću, nemojte samo vi da pišete o cenzuri, jer je javnosti poznato kakvu ste žabokrečinu ostavili. Nemojte da se žalite na nedostatak medijskog prostora, jer ste na portalu Zajecaronline uvek bili glavna zvezda, od raznoraznih mahinacija pa sve do izgradnje mosta u Kotlujevcu.

Ponavljamo opet, mi smo ozbiljan portal i ne želimo da učestvujemo u toj cirkuskoj predstavi, zato što je za ovu predstavu dovoljan samo jedan „KLOVN“.

Urednički kolegijum

1 komentar

Dodaj komentar