fbpx
Politika

JAKA SRBIJA( NEKADAŠNJI PRS ): Saopštenje za javnost

jaka srbija

U Srbiji je na delu gušenje slobode mišljenja govora i odlučivanja. Jaka Srbija se protivi bilo kakvom nasilnom rušenju aktuelnog režima, ali je takođe i protiv zloupotrebe državnih organa za obračun prema političkim neistomišljenicima kao i prema medijima.

U Zaječaru je krenula policija da radi po privatnim nalozima visokih državnih funkcionera da bi unela destabilizaciju legalno izabranih organa grada Zaječara.

Određeni ljudi iz sive zone počeli su da prete odbornicima Odborničke grupe Jak Zaječar u okviru Jake Srbije, navodi se u saopštenju ovog pokreta.

U ponedeljak 30. novembra pripadnici policije bez razloga ušli su po drugi put u zgradu Gradske uprave Zaječar kako bi pogledali određena dokumenta.

Novi politički angažman narodnog poslanika i predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića, praktično se poklopio sa upadom pripadnika Uprave kriminalističke policije, koji uveliko “češljaju” dokumentaciju u Skupštini grada Zaječara, iako je kompletno poslovanje grada proveravano mnogo puta do sada. Kako nezvanično saznajemo, operativci proveravaju validnost sklopljenih ugovora.

Izvor: tvbest.rs

1 komentar

  • ajde, stvarno.Ne,ne do sada ste pricali da je Aleksandar V.najbolji i da je SNS najbolja stranka.Tako je.Uspeli ste da nas ubedite da je tako i bas lepo sto AV sada kontrolise sta ste radili.A svi ce da im pomognu u tome

Dodaj komentar