Društvo

Iživljavanje direktora nad zaposlenima u Direkciji za izgradnju Zaječara

Dragan Avramović, direktor Direkcije za izgradnju grada Zaječara naredio zaposlenima da mu po nekoliko puta dnevno donose razna dokumenta na potpis, i sve to ne bi bilo čudno da on kao što bi bilo normalno za takve stvari koristi svoju kancelariju.

Budući da je Javnom preduzeću Direkcija za izgradnju već neko vreme isključena struja, o čemu smo pisali ovde, direktor Dragan Avramović veći deo radnog vremena provodi sedeći u službenom vozilu Direkcije, marke Opel, na parkingu preko puta škole Ljuba Nešić a radnicima je naredio da mu po nekoliko puta u toku dana sa šestog i sedmog sprata donose razna dokumenta koja treba da potpiše.

Radnik Direkcije koji nije želeo da mu se pominje ime izjavo je za naš portal da direktor ne želi da se penje pešice u prostorije firme jer lift ne radi zbog isključenja struje, i veći deo dana provede grickajući bananu u kolima na parkingu ispred firme, uz iživljavanje nad zaposlenima da mu non stop donose neka dokumenta.

Još od trenutka kada je dolaskom SNS-a na vlast u Zaječaru došao na mesto direktora počeo je bahato da se ponaša jer je odmah angažovao još jednu sekretaricu uz već jednu postojeću, kako bi mogle da ga opslužuju a nekoliko puta se dešavalo da zaboravi kesu sa bananama u kolima pa je slao radnike da mu ih donesu iz vozila, dodao je naš sagovornik.

Preduzeće je u rasulu, deo radnika je poslat u kancelarije na višim spratovima koje pripadaju drugim firmama a kojima struja nije isečena, kako bi mogli da koriste računare.

1 komentar

  • Kako ima I dalje obraza da sedi na celu Direkcije, grad je potpuno drmolitan I vise ne lici ma onaj Zajecar kakvog ja znam.

Dodaj komentar