fbpx

IZBORI ZA ČLANOVE SAVETA MESNIH ZAJEDNICA U ZAJEČARU: Do 10 sati izlaznost samo od 1 do 2%!

Preporuka:

Promocija vina i kačkavalja u Omladinskom centru za Dan zaljubljenih

U zaječarskom Omladinskom centru će za Dan zaljubljenih biti priređeno "Wine and dine" veče. Vinarija "Raj" i mlekara "Krcino...

Odustalo se od natkrivanja bazena na Kraljevici tokom zime (FOTO)

Zatvoreni bazen na zaječarskoj Kraljevici ove zime ipak neće biti otvoren za posetioce, jer se prema rečima v.d. direktora...

U Negotinu podignuta optužnica za četvorostruko ubistvo u okolini Jabukovca

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Davora Pernića (35) iz sela Jabukovac i Maje Bađikić (25)...
- Reklama -

Izbori za članove Saveta Mesnih zajednica na teritoriji Zaječara obavlja se danas na 32 biračka mesta na kojima je ukupno upisano 40.152 birača u biračkim spiskovima, a predloženo je 212 kandidata za 124 člana Saveta mesnih zajednica.

Prema rečima Dragane Valjević, člana Gradske izborne komisije u Zaječaru sva biračka mesta otvorena su na vreme i glasanje se obavlja prema ustaljenoj proceduri.

“ Za sada su se Gradskoj izbornoj komisiji javljali birači koji ne mogu da izađu na glasanje, pa smo mi o tome obaveštavali predsednike biračkih odbora.

Imamo informaciju u pogledu izlaznosti da je oko 10 časova izlaznost bila između 1 i 2 %, i da za sada nema nikakvih problema na biračkim mestima“, istakla je Valjević.

Dragana Mišić, predsednica biračkog mesta broj 18 istakla je je u birački spisak na tom biračkom mestu upisano 1377 birača, od toga je jedan birač skunut sa evidencije na tom biračkom mestu.

“ Izlaznost je do 11 sati bila oko 3-4%.

S obzirom na vremenske prilike očekujemo da u popodnevnim časovima izlaznost bude veća, kao što je uobičajeno na svim izborima“,istakla je Mišić.

Slaba izlaznost zabeležena je ovog prepodneva i na biračkom mestu broj 5 gde je prema rečima Dejane Vojinović, predsednika tog biračkog mesta od 1.156 upisanih birača do 12 sati izašlo oko 30-ak građana.

“ Izlaznost je mala, ali se glasanje odvija u najboljem redu.

Nadamo se da će u popodnevnim satima izlaznost biti veća“, istakla je Vojnović.

 

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: