Društvo Izdvajamo Politika Servisne informacije Srbija

IVICA DAČIĆ U POSETI VALJEVU: “MUP će nastaviti da unapređuje uslove rada svojih pripadnika”

Ivica Dačić Foto:ATA images
Ivica Dačić Foto:ATA images

IVICA DAČIĆ U POSETI VALJEVU: “MUP će nastaviti da unapređuje uslove rada svojih pripadnika”

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas u Valjevu da će ministarstvo nastaviti da podiže kapacitete i uslove rada svojih pripadnika. Kako je rekao, svako ulaganje u policiju istovremeno je i veća bezbednost građana u čijoj je službi.

Kako je saopštio MUP, Dačić je obišao pripadnike Policijske uprave u Valjevu, kao i vatrogasce-spasioce Vatrogasno-spasilačkog bataljona. Kojima se zahvalio na požrtvovanom radu u očuvanju bezbednosti svojih sugrađana i njihovoj pravovremenoj zaštiti u vanrednim situacijama.

Dačić u poseti Valjevu

Ministar je sa rukovodiocima Policijske uprave Valjevo razgovarao o stanju bezbednosti u tom gradu i naglasio da moraju da nastave da ulažu maksimalne napore u očuvanju javnog reda i mira i sigurnosti građana. Takođe i da omoguće građanima da na najbrži način regulišu lična dokumenta.

Prilikom obilaska Vatrogasno-spasilačkog bataljona, Dačić je istakao da će se nastaviti sa ulaganjem u vatrogasno-spasilačke službe. Kako bi što efikasnije reagovali na sve učestalije vanredne situacije i tako zaštitili građane i njihovu imovinu.

Dačić se danas obratio putem svog Instagram naloga. On je izrazio zadovoljstvo što je četvrti put zaredom prisutan na manifestaciji u Valjevu.

Ona se organizuje u okviru preventivnog projekta Karavan bezbednosti saobraćaja.

-Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas u Valjevu na četvrtoj po redu manifestaciji u okviru preventivnog projekta Karavan bezbednosti saobraćaja.

-Ponosan sam na reakcije građana i celokupne javnosti kada je Karavan bio u Somboru, Boru i Kruševcu. Prisustvo velikog broja građana i veliko interesovanje javnosti, govori nam da radimo pravu stvar.

Instagram will load in the frontend.

-Suštinu Karavana čine aktivnosti posvećene edukaciji dece o bezbednom učešću u saobraćaju.

-Bezbednost dece u saobraćaju prioritet je ne samo Ministarstva unutrašnjih poslova, već i Vlade Republike Srbije, koja je Strategijom bezbednosti saobraćaja kao osnovni cilj predvidela Viziju nula poginule dece. Za nas ta vizija nije samo slovo na papiru, već imperativ.

Zajecaronline.com/Hypetv.rs/M.A/N.A

Dodaj komentar