fbpx
Društvo Izdvajamo

Većnici predložili smenu Ivana Žikića sa funkcije v.d. direktora JKSP “Zaječar”

Ivanu Žikiću, dosadašnjem v.d. direktoru Javno-komunalno stambenog preduzeća “Zaječar” istekao je mandat, jer je na pomenutu funkciju na period od godinu dana postavljen 12. oktobra 2018. godine. Članovi Gradskog veća su odbornicima Skupštine grada podneli predlog da na pomenutu funkciju, umesto Žikića, imenuju zaječarca Zvonka Veličkovića.

Do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu JKSP “Zaječar”, umesto dosadašnjeg v.d. direktora Ivana Žikića, preduzećem će rukovoditi Zvonko Veličković, master studija poslovne administracije.

Veličković je rođen 1977. godine u Zaječaru. 2004. godine je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Nišu , a 2015. godine master studije poslovne administracije preduzetničkog smera stekao  na Univerzitetu primenjenih nauka i umetnosti zapadne Švajcarske. Sa preko 13 godina rada obavljao je veoma složene poslove iz oblasti ekonomije,  finansiranja i menadžmenta uglavnom na rukovodećim radnim mestima.

Na današnjem zasedanju Gradskog veća pomenuti predlog rešenja je usvojen većinom glasova i predložen Skupštini grada Zaječara na razmatranje.

Na zasedanju je i umesto dosadašnjeg predsednika nadzornog odbora JKSP “Zaječar” Dušana Veličkovića imenovan Milan Petković, diplomirani ekonomista iz Zaječara.

6 komentara

  • leleeeee….koja gimnastika.,,.pa i boško ekonomista pa..?usrao motku..grad cvtea..raspada se…jebes grad gde jedan šef sa trogodisnjom pekarskom skolom moze da radi sta hoce!!!! crni dani nad zajecarom…

    • A šta će Zaječar bez ovog Žikića, sada će da ide u CZ da pravi društvo Saši Mirkoviću ili ide i on u Švajcarsku kao finansijski stručnjak?

  • “2015. godine master studije poslovne administracije preduzetničkog smera stekao na Univerzitetu primenjenih nauka i umetnosti zapadne Švajcarske. Sa preko 13 godina rada obavljao je veoma složene poslove iz oblasti ekonomije, finansiranja i menadžmenta uglavnom na rukovodećim radnim mestima.”
    Kako to široko i prazno zvuči u CV-u, verovatno ništa i nema u toj radnoj biografiji .

Dodaj komentar