Zabava

Ideje za idealan i jedinstven poklon za DAN ZALJUBLJENIH!

Ima li lepšeg dana za darivanje poklona nego 14. februara? Sveti Valentin ili Dan zaljubljenih svake godine sve više dobija na značaju i privlači pažnju onih koji su u paru. Da, onih zaljubljenih.

Ali, ako ste jedna od onih osoba kojima reči tj. konverzacija ne ide baš od ruke, volite malo drugačije da iskažete svoju ljubav, spremili smo za vas nekoliko ideja, saveta za jedinstven poklon.

1. ,,Ljubavni kuponi”

Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje, bioskop itd.

2. Lebdeće uspomene

Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: Volim te!

3. Ljubavna lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

4. Za ljubitelje mesa

Za poseban sastanak, ili dan poput Svetog Valentina, možete uzeti modlice za pravljenje kolačića posebnih oblika i tako iseći suhomesnate i neke mlečne proizvode. Na primer, mogu biti u obliku srca. Koliko god sladunjavo ovo možda zvuči, verujte, izmamiće osmeh.

5. Večera uz sveće je uvek odična ideja

Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plejlistu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene.

6. Sertifikat za najboljeg dečka/ devojku, muža/ ženu

Napravite sertifikat ili potvrdu gde ćete napisati sve osobine koje volite kod svog para. Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

7. Ko rano rani, dve sreće grabi

Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi kolima na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.

8. Jedinstven poklon

Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstvena.

I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantovana. Budite vi poklon. Stavite lepu mašnu i voila!

Podsećamo, iako je ovo dan za iskazivanje ljubavi i male znake pažnje, nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači ništa. To je običan datum.

Ljubav trebate pokazivati svakog dana. 

Nisu potrebni neki veliki gestovi, već sitnice, drage uspomene, divne reči poput jednog Volim te je sve što je potrebno da vam popravi dan i da vam do znanja da ste voljeni i cenjeni.

Nemojte čekati nečiji rođendan, godišnjicu, proslavu… Recite osobama do kojih vam je stalo da su posebni, da ih poštujete, volite.

Nikada nije suviše kasno.

Dodaj komentar