fbpx

HOROR U BORU: Petnaestogodišnja devojčica se obesila!

Preporuka:

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 23. januar 2020. godine

Ovaj četvrtak osvanuće sa kvadratom Sunca i Urana, dok nas tokom dana dočekuje lep sekstil Venere i Jupitera!. Ovo...

I Zaječarcima stižu pozivi za upis u vojnu evidenciju

Osobama rođenim 2002. godine, koje ove godine navršavaju 18 godina, kao i starijima koji nisu u vojnoj evidenciji, Ministarstvo...

Iz minusa u plus: Živa skače za 15 stepeni

Iako bi trebalo da smo duboko zagazili u pravo zimsko vreme, u narednom periodu ne samo da ne možemo...
- Reklama -  

M. G. (15), učenica srednje Tehničke škole u Boru, pronađena je mrtva u staroj kući, u okolini ovdašnjeg sela Zlot, obešena o gredu kanapom kojim se vezuje seno. Na istovetan način, sebi je, početkom prošle godine, presudila i N.G. (11), iz istog mesta.

Dobili smo dojavu da je devojčica od 15 godina pronađena mrtva – kaže za “Novosti“ izvor blizak istrazi. – Odmah smo se uputili na lice mesta, ali je rodbina već telo bila skinula sa grede i upalila sveće. Devojčica nije ostavila oproštajno pismo.

Po rečima sagovornika „Novosti“, tragedija se odigrala u okolini Zlota, na imanju u rejonu zvanom Dubrava, a da se nešto čudno dešava posumnjao je otac devojčice.

– Otac maloletnice je bio na poslu i pozvao ju je na mobilni telefon – dodaje naš izvor. – Ona se, međutim, nije javljala, pa je otac pozvao svog sina i rekao mu da ide da pronađe sestru.

Dečak je krenuo da traži sestru. Obišao je celo imanje, pre nego što je ušao u staru kuću, koja se nalazi nedaleko od nove kuće.

– Po rečima dečaka, kada je otvorio vrata, video je sestru obešenu o tavansku gredu – nastavlja izvor. – Odmah je pozvao oca, koji je obavestio policiju, a onda došao kući.

Kada su organi reda došli na lice mesta, telo devojčice je bilo skinuto sa grede. Rodbina je već M.G. i presvukla i upalila sveće.

Izvor: Novosti.rs

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: