Politika

Hit kampanje u Knjaževcu! Zorana Mihajlović oplela po NAPREDNJACIMA!

foto: printscreen
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije i potpredsednica Srpske napredne stranke danas je u Knjaževcu optužila lokalnu vlast da je povećala sebi plate za 20 procenata.

Istraživanjem portal Knjazevaconline došli smo do dokumenta koji nedvosmisleno dokazuju da su plate funkcionerima, podigli pripadnici prošle vlasti i to još 22.12.2011. godine kada je predsednik SO Knjaževac bio Darko Živković, funkcioner SPS-a, a vlast je uz SPS, činio i SNS.

povecanje plate knj 1

Daljim istraživanjem, portal Knjazevaconline došao je do podataka da je nova vlast na čelu sa mr Milanom Đokićem, donela rešenje da se stavi van snage odluka o isplati pomoći zaposlenim, izabranim  i postavljenim licima u organima SO Knjaževac, što u prevodu znači, ukida se odluka koji je vlast SNS-SPS donela još 2011. godine.

smanjenje plate knj

Takodje smo istraživali kolike su plate bile bivših a koliko sadašnjih funkcionera. Evo do kakvih podataka je došao portal Knjazevaconline:

Predsednik SO Knjaževac Mladen Radosavljević je imao neto platu u vrednosti od 94688,oo dinara što se vidi iz dokumenta:

mladen radosavljevic ds

Milan Đokić ima neto platu u vrednosti od 79359,24 dinara što se može videti iz dokumenta:

plata djokic

Simić Vesna(SNS), tada zamenik predsednika imala je neto platu u vrednosti od 97084,62 dinara što se vidi iz dokumenta:

plata sps

Sadašni zamenik predsednika, Nikolić Ljubica ima neto platu u vrednosti od 73362,32 dinara što pokazuje sledeći dokument:

ljubica ds

Darko Živković(SPS) tadašnji predsednik Skupštine je imao neto platu u vrednosti od 88506,84 dinara, dok aktuelni predsednik Skupštine Mančić Darko ima neto platu u vrednosti od 69706,57 dinara.

plata sps

Neto plata Dragan Mančić:

dragan m ds

Što se tiče dokumentacije o kojoj je govorila Zorana Mihajlović da je sadašnja vlast uništila određene dokumente , portal knjazevaconline je i to istraživao i iz pouzdanih izvora saznali smo  da je zaista došlo do uništenja nekih elektronskih fajlova iz perioda kada su vlast činili SNS i SPS, tako da mi pitamo kakvu interes ima sadašnja vlast da uništava dokumente iz perioda kada oni nisu participirali u vlasti!?

Sva dokumenta postoje u pisanom obliku i u toku je njihovo prebacivanje u elektronsku formu.

Kada pogledamo današnji govor Zorane Mihajlović dolazimo samo do jednog zaključka, a to da je ona danas žestoko optužila svoju stranku dok je ona bila na čelu Knjaževca, jer do podataka do kojih je došao naš portal jedina odgovornost je na SPS-u i SNS-u.

Da li je Zorana Mihajlović namerno ili slučajno optužila svoje partijske kolege…?

Dodaj komentar