fbpx
Izdvajamo Politika

GrO Narodne stranke poziva Ničića da ne bruka i sebe i grad Zaječar dok je još gradonačelnik

FOTO: zajecaronline.com
G

radski odbor Narodne stranke u Zaječaru sa žaljenjem konstatuje da aktuelna SNS gradska vlast i Gradski štab za vanredne situacije na čelu sa gradonačelnikom i komandantom pomenutog štaba Boškom Ničićem, tokom ove teške situacije, a pogotovu od uvođenja vanrednog stanja još jednom je pokazala svu svoju nesposobnost, neorganizovanost i neozbiljnost.

ŠVS i njegov tzv. komandant sa društvenih mreža, tokom ovog vanrednog stanja, a i pre uvođenja, iako se znalo da će pandemija zahvatiti našu Srbiju i naš Grad Zaječar, veoma malo je uradio da se nađe i pomogne građanima da im se olakša život tokom vanrednog stanja.

Gradskoj vlasti i ŠVS je trebalo čak mesec dana da obezbedi par hiljada rukavica i zaštitnih maski, kao i jednu cisternu sa dezifekcionim sredstvom za besplatnu distribuciju građanima. Takođe, građani dobijaju konfuzne, a uskraćeni su za prave i tačne informacije o broju zaraženih, testiranih i izolovanih građana, kao i o broju zaraženih zdravstvenih radnika i policajaca.

GrO Narodne stranke u Zaječaru smatra da je gradska vlast još ranije bila dužna da se potrudi da obezbedi nesmetan rad pijace, kao u nekim gradovima, naravno uz sve mere adekvatne zaštite, kako bi se smanjile velike gužve u marketima koje su i bile najveće upravo u delovima gde se prodaje voće i povrće, a time bi se ujedno i pomoglo da opstanu poljoprivredni proizvođači iz našeg kraja.

Umesto toga, adekvatnih mera i priprema za pandemiju, aktuelna gradska vlast se bavila početkom marta prikupljanjem potpisa za tzv. izbore, a gradonačelnik pored toga i za postavljanje svojih ličnih prijatelja i članova uže porodice na direktorska mesta. Sa uvođenjem vanrednog stanja, aktuelni gradonačelnik i tzv. komandant ŠVS sa društvenih mreža Boško Ničić, glumeći malog Vučića, počeo je da kinji, preti i kritikuje građane Zaječara, a povremeno u stilu paparaca i da ih slika, dok se sa druge strane njegovi stranački puleni koji su snabdeveni dozvolama za nesmetano kretanje
vozikaju gradom za vreme policijskog časa i te iste dozvole obilato koriste u privatne svrhe.

Vrhunac neozbiljnosti i poniženja od strane komandanta ŠVS Boška Ničića je doček cirkuzanta i nadrilekara Željka Mitrovića, njegovog nekadašnjeg štalodavca sa pinkove farme, koji ovih dana preko svog Pinka zaluđuje narod sa svojim nadrilekarstvom.

Zato, GrO Narodne stranke u Zaječaru poručuje Bošku Ničiću da ne bruka sebe, bar dok je još gradonačelnik i naš Grad Zaječar.

1 komentar

  • zar nije vec dovoljno obrukao ovaj grad.upropastio ga,pogledajte na sta lici?totalno sivilo.jedan obican belosvetski propalitet.ali,zajecarci su to sve sami sebi uradili.uvezli su sami dve obicne prevarantske bitange koje se jos drze na vlasti.ovakva bahatost nije zabelezena u analima grada.vreme je za ciscenje dvorista.

Dodaj komentar