fbpx
Politika

GrO Narodne stranke: Osuđujemo povećanje kazni za zaječarske preduzetnike

Članovi Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru, u zvaničnom saopštenju poslatom medijima, najoštrije su osudili višestruko povećanje novčanih kazni za trgovce, zanatlije i ugostitelje od strane Gradske vlasti, a zaječarske odbornike koji su glasali za ovaj predlog upitali: “Čiji ste vi odbornici i koga predstavljate?”

U saopštenju navode da se oni kao članovi Narodne stranke i kao odgovorni ljudi zalažu za poštovanje zakona, propisa i odluka, ali smatraju da je nepotrebno ovako drakonsko i neselektivno povećanje dosadašnjih kazni.

” Ovakvim odlukama nakaradna Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom, koja u stvari predstavlja politički bućkuriš sastavljen od bivših radikala i članova Pokreta živim za krajinu, čiji je zajednički imenitelj da su i jedni i drugi prevarili svoje glasače, zapravo još jednom pokazuje svoju nesposobnost, jer umesto da olakšava poslovanje privatnim preduzetnicima, ona ih dodatno kažnjava.

Ovo malo zanatlija, trgovaca i ugostitelja koji još uvek rade i bore se za svoju egzistenciju u našem Zaječaru, zaslužuju svako poštovanje i bolje uslove za rad.

Međutim, ova antizaječarska Gradska vlast izricanjem ovakvih drakonskih kazni privatnim preduzetnicima dovešće do zatvaranja i stavljanja katanaca na njihovim radnjama, a što će imati za posledicu dodatni ekonomski egzodus našeg stanovništva u inostranstvo”, stoji u saopštenju.

Članovi Narodne stranke u Zaječaru izražavaju žaljenje što protiv ovakve, kako kažu, nerazumne odluke Gradske vlasti predvođene Boškom Ničićem i SNS-om nije glasao nijedan od prisutnih odbornika, pa odbornicima postavljaju otvoreno pitanje:

“GOSPODO, ČIJI STE VI ODBORNICI I KOGA PREDSTAVLjATE?”

2 komentara

  • sasvim ste u pravu.žalosno je sto jedna ovakva bolesna ličnost vodi ovaj grad.da bar uzima redovno terapiju mozda bu bilo bar malo bolje.bar malo.ima svakakvih bolesnika na ovoj zemlji.ali u zajecaru ih ima bas mnogo.

  • Konačno da se neko seti i nas privatnika koji smo prepušteni sami sebi , oterajte već jednom ovu štetočinu Boška i razne njegove pomagače .

Dodaj komentar