fbpx
Sport

Gradski karate klub Zaječar obeležio 20 godina postojanja

foto: radiomagnum.rs

Povodom 20 godina postojanja i rada Gradskog karate kluba Zaječar, juče je u Zaječaru održan 3. Zimski gradski karate turnir.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa sa oko sto takmičara, iz Žagubice, Nikoličeva, Zvezdana, Osnića, Savinca, Podgorca, Boljevca i Zaječara.

Najuspešnije takmičarke na turniru bile su Ana-Marija Đorđević iz Karate sekcije Nikoličevo, Lana Aleksić iz Gradskog karate kluba Zaječar i Anastasija Milinković iz Karate kluba „Panteri“ iz Žagubice.
Za najuspešnije takmičare proglašeni su Vladimir Đorđević iz Karate sekcije Nikoličevo, Mihaelo Pešteranović iz Karate sekcije Podgorac i Stefan Vasiljević iz Gradskog karate kluba Zaječar.

Najmasovnija ekipa na juče održanom turniru bila je ekipa iz Karate kluba „Panteri“ iz Žagubice.
Najmladji učesnik turnira bio je Boris Ilić iz Karate sekcije Podgorac, dok je za najstarijeg takmičara proglašena Danijela Stojanović iz Gradskog karate kluba Zaječar.

Sledećeg vikenda takmičari Gradskog karate kluba Zaječar učestvovaće na 13. međunarodnom karate turniru „Kraljevački pobednik“. Turnir će biti održan u nedelju, 6. marta u Kraljevu u organizaciji Karate kluba „Reikon“ iz Kraljeva.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar