Društvo

Gradonačelnik Velimir Ognjenović poželeo je uspešno školovanje prvacima u školi u Vražogrncu (VIDEO)

foto: zajecaronline.com

Danas, 1. septembra počela je nova školska godina.

Gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović , poželeo je učenicima OŠ „Dositej Obradović“ u Vražogrncu,  uspešan početak nove školske godine i tom prilikom uručio im poklone.

gradonacelnik pokloni

foto: zajecaronline.com

Škola u Vražogrncu broji 120 đaka, a ove godine upisano je 6 đaka  prvaka.

„Danas je početak nove školske godine i tim povodom svim prvacima čestitam polazak u školu. Želim svim učenicima da budu srećni i zadovoljni, da im škola bude razonoda, a ne teret“, rekao je danas Ognjenović.

foto: zajecaronline.com

foto: zajecaronline.com

„Čestitam vam polazak u školu, želim vam mnogo uspeha, radosti i petica. Osim znanja ovde ćete steći i drugare za čitav život“,  dodao je gradonačelnik Velimir Ognjenović 

Direktorka Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Vražogrncu, Anita Savić, takodje je učenicima poželela dobrodošlicu i istakla da je sve spremno za početak nove školske godine.

Završeni radovi na zoniranju oko škole povećaće bezbednost đaka u saobraćaju.

foto: zajecaronline.com

foto: zajecaronline.com

Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović je istakao da je sada bezbednost podignuta na viši nivo.

„U blizini same škole u Vražogrncu uradjeno je saobraćajno zoniranje, napravljene su ograde i pešački prelaz. Saobraćaj je sada usporen, jer deca su imala problem, s obzirom da je ovo glavna ulica. Sada je to sve mnogo bezbednije i ja sam prezadovoljan onim što je ovde uradjeno“, istakao je Ognjenović.

„Svi zaposleni i ja kao direktor škole izuzetno smo zadovoljni ovim što je uradjeno, jer nama to mnogo znači, zapravo bezbednost naše dece nama je na prvom mestu“, rekla je direktorka škole.

Prošle godine urađena je signalizacija i postavljena zaštitna ograda u blizini škola u Velikom Izvoru i Rgotini, a ovih dana radovi će biti završeni i u selu Zvezdan.

Dodaj komentar