Izdvajamo Politika

Gradonačelnik Ničić razgovarao sa građanima

Dvanaestoro građana je iznelo svoje probleme tokom dvosatnog prijema kod gradonačelnika Zaječara Boška Ničića. Sastanak je održan u salonu Gradske uprave.

Gradonačelnik je razgovarao sa građanima o njihovim problemima u subotu, 14. decembra.

Problemi o kojima su govrili Zaječarci uglavnom su se ticali rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, tražili su materijalnu pomoć, kao i pomoć oko rešavanja komunalnih problema i pronalaženja posla.

Kako bi se što efikasnije rešili pojedini problemi sastanku su prisustvovali pored gradonačelnika i njegova zamenica Marina Milić, kao i direktori javnih preduzeća.

Nakon prijema, gradonačelnik Boško Ničić je rekao da su problemi građana sa kojima je  razgovarao, uglavnom rešivi.

„Postoje problemi koji jednostavno ne mogu da se reše, ali je dobro popričati s ljudima pa videti u nekoj perspektivi moguće je da će se otvoriti prostor za rešavanje i takvih problema, ali ovo što smo do sada imali mislim da su rešivi problemi i da su uglavnom građani izašli zadovoljni“, rekao je Ničić.

Prema njegovim rečima do 11. januara subotom su popunjeni svi termini, ali da će razgovori sa građanima biti organizovani i u narednom periodu i to ne samo u gradu, već  četvrtkom i u selima.

„U selima neće biti zborova, već će biti pojedinačna primanja građana, a meštani zaječarskih sela će biti o tome obavešteni  nedelju dana ranije“.

Ničić će kao funkcioner Srpske napredne stranke, razgovarati sa građanima utorkom, u prostorijama stranke.

Zakazivanje  razgovora sa gradonačelnikom je radnim danima od 12 do 14 sati na broj telefona 019/421-597.

3 komentara

  • vazno je da si primio RAŠU…najveceg prevaranta grada…sigurno ti je trazio da mu zaposlis i zenu i njega..i ko zna sta jos..običan muljator..ali..isti ste..pa ko koga prejebe…a ovamo kad bi znao sta je sve pricao za tebe po gradu!!! a sada mu daj da opet lepi plakate…

  • Ovo je društvo za Genčićevu vilu !!! Eee , moji ZAJEČARCI , šta smo doživeli , da nam ovakav ljudski šljam kao rešava probleme ?

Dodaj komentar