fbpx

Grad Zaječar domaćin sutrašnjeg Krosa RTS-a (VIDEO)

Preporuka:

Novi poraz košarkaša Mladosti

Ekipa zaječarske Mladosti upisala je poraz na gostovanju ekipi Trijumfa iz Niša, u okviru Druge regionalne lige "Istok 2". U...

Pojačana kontrola saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovode pojačanu kontrolu saobraćaja koja je usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom...

Damama na dar: Koncert „Lutajućih srca“ u Zaječaru

Niška legendarna grupa „Lutajuća srca“ iz Niša, nastupiće u pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, 5. marta 2020. godine, pišu...
- Reklama -

Domaćin završne serije 26. Krosa RTS-a u subotu, biće grad Zaječar.

Ovo će biti jubilarni deseti put da se ova sportska manifestacije organuzuje kod nas. Kros serija RTS-a počela je 8. oktobra u Rekovcu.

kros-1

„Sutra je poslednje izdanje Kros serije RTS-a, i to u Zaječaru, gradu koji je bio primer ostalim domaćinima Krosa RTS-a kako se organizuje ovo takmičenje“ , istakao je Stevan Kovačević organizator Krosa RTS-a i dodao:

„Ja se nadam da će Zaječar biti na svom dosadašnjem nivou“

Zamenik gradonačelnika dr Mirko Nikolić osvrnuo se na neraskidive veze Krosa RTS-a i Zaječara.

dr-mirko-nikolic

„Dugi niz godina, već deseti put, Zaječar i Kros RTS-a idu zajedno. Nezamislivo je da se ovaj kros održi, a da na svom putu zaobiđe Zaječar“, istakao je Nikolić i dodao:

„Zaječar je uvek bio grad sporta, grad mladih i nije slučajno da je uvek bio među prvima kada je u pitanju odziv jednoj ovakvoj manifestaciji“

Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza, zahvalio se Gradskoj upravi i ostalim javnim ustanovama i preduzećima što su pomagali u dosadašnjem periodu da se jedna ovakva manifestacija održi.

igor-bozinovic

„Drago mi je što je Zaječar posle deset godina uspeo da jedini u Srbiji istraje u celoj ovoj priči koju smo pokrenuli, na početku Leskovac i Zaječar a posle Sremska Mitrovica, Inđija, Kragujevac, Beograd, Niš“, istakao je Božinović i dodao: 

„Četiri godine za redom Zaječar je bio najbolji organizator Kros serija RTS-a, dok smo ostalih godina bili prvi ili drugi, i naše ambicije su da sutra Zaječar vratimo na prvo mesto“.

26. Kros RTS-a otvoriće deca predškolskih ustanova u 9:45, dok je pozdravna reč počasnog komiteta i Organizacionog komiteta i predstavnika RTS-a planirano za 12:45. Takmičenje sadrži 26 trka učenika osnovnih i srednjih škola.

 

- Reklama -

1 KOMENTAR

  1. “Kao društveno odgovorna firma, ******ska pivara je već treću godinu uz Kros RTS-a. Želimo da ukažemo deci da je sport zdrav put u njihovom razvoju”, istakao je Aleksandar Rajevac, generalni direktor.

    Bravo za organizatore, Školsku upravu Ministarstva prosvete, ali i domaćine ove manifestacije…….pivaru za sponzora sportske manifestacije – pa gde će vam duša gospodo…(((

    Moje dete neće učestvovati na sportskoj manifestaciji čiji je sponzor proizvođač alkoholnih pića…(((

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Bez vode deo Kotlujevca

Zbog ugradnje ventila u školi Hajduk Veljko, bez vode će biti stanovnici sledećih ulica: -Dobrivoje Radosavljević Bobi -Knjaževačka -Kotorska -deo Ljubljanske Vode neće biti do 16 časova.

Oblačno sa kišom

U Srbiji ujutru oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom. Tokom dana umereno oblačno i suvo, uveče na zapadu, a tokom noći i u ostalim...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: