fbpx
Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

Elena Petrović osvojila drugo mesto na literarnom takmičenju „My English Book 2016.“

U subotu, 19. novembra 2016. godine, u prostorijama The English Book-a u Beogradu, održana je promocija četvrtog zbornika radova sa takmičenja „My English Book 2016.“ koje je održano u toku školske 2015/2016. godine.

elena

Među 30 talentovanih autora koji su prisustvovali ovoj svečanoj promociji, a čiji su radovi objavljeni u ovom zborniku, našla se i učenica OŠ “Ljuba Nešić” Elena Petrović V-2, koja je osvojila drugo mesto na literarnom takmičenju „My English Book 2016.“ i čija pesma „Dreams“krasi prvu stranu ovog zbornika.

Mladi autori došli su u pratnji profesora engleskog jezika, kao i članova porodice.

my

Svečanost je otvorila direktorka kompanije, gospođa Lisa Brown, nakon čega su učesnici imali priliku da uživaju u kvizu koji je za njih osmislio i pripremio gospodin Džonatan Pendlberi, lektor na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Svim nagrađenim učesnicima uručene su diplome i knjige namenjene kako autorima radova tako i školskim bibliotekama.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar