Društvo

Dva hit filma za vikend u Kotlujevcu!

foto: Pozorište Timočke krajine Centar za kulturu "Zoran Radmilović"

Predstojećeg vikenda, od 12. do 14. aprila, u Gradskom bioskopu u Centru za kulturu u Kotlujevcu Zaječarci će imati priliku da pogledaju dva hit filma.

Od petka do nedelje, svakog dana od 18 časova, na programu će biti film „Radnička klasa ide u pakao“.

Sinopsis:

Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta. Grupa radnika stradala je u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste. Ipak, čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate. Osećajući se napuštenim od strane vlasti, pa čak i crkve, oni traže utehu i odgovore u natprirodnom. Harizmatična Svetlana (Tamara Krcunović), robijaš Mija (Leon Lučev) i drugi radnici udružuju se kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Dok zaranjaju u tajanstveno carstvo, prolaze kroz socijalno i emocionalno oslobađenje, otkrivši unutrašnju moć koju nisu mislili da poseduju.

Nakon ovog filma, sva tri dana od 20 sati i 30 minuta biće prikazivan film “Isterivači duhova: ledena pretnja“.

Sinopsis:

U filmu Isterivači duhova: Zaleđeno leto, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku. Želi da se udruži sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju i hvatanje duhova podigli na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage! Moraju zaštititi svoj dom i spasiti svet od drugog ledenog doba!

Karte za ova dva hit filma, po ceni od 350 dinara možete kupiti na dan projekcije na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15 časova.

Najnovija obaveštenja o bioskopskom programu možete pronaći na linku.

Dodaj komentar