fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Politika

DSS i POKS predali koalicionu listu “Nada” za predstojeće lokalne izbore

PREDIZBORNI MARKETING

Kao što je i ranije najavljeno, Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije na predstojeće lokalne izbore u Zaječaru izaći će u koaliciji. Oni su predali izbornu listu “NADA – Nacionalna demokratska alternativa”, na kojoj se nalazi 17 kandidata za odbornike, na čelu sa Ivanom Dinićem, koji je prvi na ovoj listi.

Specijalista i strukovni fizioterapeut, Ivan Dinić, prvi na listi “NADA”, rekao je da je sakupljeno 612 potpisa, pa će na izborima nastupiti sa trećinskom listom. Ispred ove koalicije, saopštio je da je njihov cilj vraćanje tradicionalnim vrednostima i promena sistema ustava.

“Želimo da Srbija ponovo bude Ustavna parlamentarna monarhija i da joj se vrati staro, kršteno ime, Kraljevine Srbije”, rekao je Dinić.

Građanima Zaječara poručio je da su oni prava opcija i da glasajući za njih, u skladu sa imenom koalicione liste, oni glasaju za nadu.

“Pozivamo sve istomišljenike i simpatizere, koji su za ovu našu opciju da izađu na izbore 28. marta i daju nam svoj glas, a uz Božiju pomoć, vreme će pokazati kako ćemo proći”, kaže Dinić.

O mogućnostima koje će biti otvorene ako lista pređe cenzus, Dinić, kako kaže, još uvek nisu razmišljali.

“Koalicija “NADA” će o tome naknadno odlučivati, nije još vreme da se priča o tome”, rekao je Dinić.

1 komentar

Dodaj komentar