fbpx
Zabava

Druga žurka na Jaz-u OPEN UP JAZ 2015 vol.2

open up 2015 jaz

U sredu 15.07 održaće se druga po redu žurka na otvorenom pod imenom Open up 2015 vol.2 na Jaz-u, sa početkom od 21h. Kao i prošlog puta ulaz je besplatan, muzika vrhunska, tako da samo ostaje da se kao i prošlog puta omladinci i omladinke kao i svi oni koji se tako osećaju, pojave na jaz-u i uveličaju žurku.

Naš portal je izveštavao kako je protekla prošla žurka, to smo nameravali i ovog puta, tako da ko ne dođe na JAZ, ostaje da sačeka potografije sa našeg portala.

 

1 komentar

  • Objektivni ste kao i portal TV Best. Zasto ne navedete da ko je organizator zurke? Pisanje kratke vesti predstavlja osnovu novinarskog zanata (koji se nazalost ne izucava na Fakultetu sporta i fiziskog vaspitanja). Ko organizuje? Kada organizuje? Gde organizuje? Zasto organizuje? Dakle, organizuje politicka stranka „Zivim za krajinu“, gde i zasto ste sami napisali u ovoj vesti, a zasto? Zasto sto je doticna stranka odustala od „gradjanskih“ protesta na gradskom Trgu posto je broj ucesnika bivao sve manji i manji, a osnovna stvar je postalo to da se zapali koja baklja kako bi sve izgledao masovnije. Takodje mi nije jasno zbog cega jedan „objektivan i nepristrasan“ medij posvecuje toliko paznje i cak izvestava sa jedne obicne zurke. Toliko je dogadjanja bilo u gradu u proteklo vreme, koji su daleko zancajniji od ove zurke, ali nije bilo toliko interesovanja od strane ZajecarOnline da se bolje proprate.
    Sto se same zurke tice, glavni organizator jos jednom pokazuje svoju ogromnu neodgovornost! NIGDE se u pozivu i reklamama na Facebooku ne pominje ko je organizator a sam dogadjaj ima nedovsmisleno politicki karakter. Da ne duzim mnogo evo je proporcija neodgovornosti:

    Bosko Nicic : Zajecaronline.com = Sasa Mirkovic : TVBest.rs

Dodaj komentar