Društvo Politika

Dragana Rašić: Prva mala pobeda je ostvarena, sada se borimo da opozicija ima kontrolore na izborima

Za samo tri dana sakupljen je dovoljan broj potpisa da se lista „Možemo bolje!“ kandiduje na lokalnim izborima u Zaječaru, ali nastavljamo sa sakupljanjem potpisa kako bi dobili pravo da opozicija na izborni dan ima svoje kontrolore na svakom biračkom mestu, saopšteno je u nedelju uveče u vanrednom obraćanju iz izbornog štaba „Možemo bolje“.

Sa velikim zadovoljstvom želim da vas obavestim da smo ostvarili prvu našu malu pobedu i da smo sakupili dovoljan broj potpisa da se kandidujemo na predstojećim lokalnim izborima 28. marta, poručila je Dragana Rašić.

Ona se zahvalila svima koji su po veoma hladnom vremenu došli i dali svoj potpis podrške i za samo tri dana omogućili da izborna lista Platforme za Zaječar – „MOŽEMO BOLJE!“može da učestvuje na lokalnim izborima.

Pred nama je još puno posla, sledeći korak je da se izborimo da opozicija ima svoje kontrolore na svakom biračkom mestu, i zato nastavljamo sa prikupljanjem potpisa, dodala je Rašić.

Pogledajte vanredno obražanje iz štaba „Možemo bolje!“:

Ona je pozvala građane, one koji do sada nisu dali svoju podršku, da nakon prazničnih dana, odnosno u sredu, četvrtak i petak od 14 – 20 časova, dođu prostorije u ulici Ljube Nešića 81 i daju svoj potpis podrške listi „Možemo bolje!“, kako bi ova lista stekla pravo da ima kontrolore na svakom biračkom mestu.

Dodaj komentar