Društvo Politika

Dragana Rašić: Lista broj 6 mora biti naš zajednički izbor, da bismo Zaječar učinili boljim

Dragana Rašić, kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred platforme „Možemo bolje“, iznela je na konferenciji za medije saopštenje ove platforme, u kome su se obratili svim građanima našeg grada i pozvali ih da Zaječar 28. marta, zaokruživanjem prave opcije, učine boljim mestom za život.

„Poštovani sugrađani, u poslednjim smo danima kampanje. Iza nas ostaje rad, trud i zalaganje da probudimo ljude i podelimo nadu, da ovaj naš grad ipak može drugačije da izgleda. Ne razbacujemo se vašim milionima i vašim bajkama, razbacujemo se idejama i rešenjima da odgovorimo na potrebe svakog od vas. Ljubav prema ovom gradu opredila nas je da ovde ostanemo, ali ne i da pasivno posmatramo sunovrat i propast. Kao mladi ljudi, ljudi koji su ovde osnovali porodice, angažujemo sve svoje snage da Zaječar konačno postane mesto srećnih i zadovoljnih. Dali smo sve od sebe, trud, znanje i rad, sve što nam ne manjka, a tek mislimo da možemo!“, rekla je Rašić.

Kako je navela, sada je sve na stanovnicima našeg grada.

„Poštovani Zaječarci, sada je odgovornost na vama. Pozivamo vas da zajedno ustanemo iz sivila i ustajalosti, da stanemo u jedan red i pokažemo onima koji su nas do ovde i doveli, šta stvarno mislimo. Potrebno je da se zajedno osvestimo, koliko smo svi pojedinačno važni, a kolika je naša zajednička snaga. Hajde da ovo budu prvi izbori na koje ćemo izaći ne birajući manje zlo. Hajde da ovo budu izbori koji će vratiti nadu i rešenost, da sve što činimo, zaista učinimo boljim. Zato, lista pod brojem 6 mora da bude naš zajednički izbor, jer samo zajedno možemo bolje“, zaključila je Rašić.

Dodaj komentar