fbpx
Kultura

Dnevni program Outhide Festivala

Povodom festivala muzike i umetnosti – Outhida, biće organizovan i dnevni program. Dnevni program će pratiti promocije, panel diskuskije, projekcije filmova i mnogo drugih sadržaja.

Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide, održaće se 26. i 27. jula 2019. u Zaječaru, na dobro poznatoj lokaciji u Park-šumi „Kraljevica“.

Biće organizovan muzički program na 3 zasebna tematska stejdža, brojne aktivnosti u promotivnom periodu i prateće aktivnosti u sedmici pre festivala.

Povodom ovog festivala, od 21. do 27. jula biće organizovan i prateći program na raznim lokacijama u Zaječaru. Dnevni program će pratiti promocije, panel diskuskije, projekcije filmova, muzičke programe…

Neće izostati ni graffiti zona u skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, kao ni gastronomska manifestacija za hedoniste. Pravo osveženje biće i dečji program za roditelje i najmađe posetioce.

Tematika ovogodišnjeg izdanja festivala je misticizam istočne Srbije, a organizacioni tim će nastojati da na originalan način pristupi ovoj temi.

Posetioce Outhide festivala očekuje bogat muzički program na tri stejdža. Očekuje se nastup izvođača, kao što su: Minilinija, Kristijan Molnar, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Kablovi (MKDSL/Peđa Milutinović) Coeus, Felver, Killo Killo, Monosaccharide, Dimitrije Dimitrijević, Naopak & Infamous, I Bee & Taz, JAL, Agos, Deterdžentlmen, Fokus, Spliff…

Više informacija na: outhidefestival.com, ili na fejsbuk strani: Outhide Festival

Dodaj komentar