fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 4. oktobar

Ovan skroman, Bik u ljubavnoj melodrama, Blizanci staloženi, Rak pod stresom, Lavu odlična prilika, Devica sitničava, Vaga ambiciozna, Škorpija odlično raspoložena, Strelac pod pritiskom, Jarac tuguje, Vodolija se udaljava od partnera, a Ribe u depresiji. Ovo je današnji horoskop za danas 4. oktobar 2016. godine.

OVAN

Posao:  Isuviše ste skromni, kada su u pitanju povoljni aspekti, koji vam pružaju maksimalnu zaštitu na polju posla. Počnite nešto sasvim novo i originalno, pa ćete se u tome pronaći.

Ljubav: Privlači vas jedan Rak. Možda niste spremni na veći kompromis, ali ćete zaboraviti na lošu procenu i pohrliti ovoj osobi.

Zdravlje: Oprez srčanim bolesnicima.

BIK

Posao: Kada je u pitanju privatni biznis nemojte da posustajete i da se dezavuišete potrebama drugih ljudi. Imate smisla za humor I nećete odustati od timskog rada.

Ljubav: Morate da se izvučete iz ljubavne melodrama. Imate jasan pravac onoga što želite da postignete. Ne otežavajte sebi stvari.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

BLIZANCI

Posao: Volite dominantnu atmosferu i  jaku prisutnost u poslu, kojim se bavite. Ostavljate utisak skromne posobe, koja zna šta želi.

Ljubav: Ljubomora partnera vam smeta i ne želite da postavite stvari na svoje mesto. Trpite udarce sudbine.

Zdravlje: Manjak magnezijuma.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar