fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 28. jun

Ovan ima nove šanse, Bik ima podršku, zatišje za Blizance, Raku nedostaje vreme, Lavu pomaže Devica, Vagu čeka uspeh, Škorpija se odlično predstavlja, Strelac ima ideje, Jarca očekuje romansa, Vodolija uživa u poslu, a Ribe se brzo prilagođavaju. Ovo je današnji horoskop za danas 28.06.2016. godine.

 [highlight color=”blue”] – OVAN – [/highlight]

Posao:Možda je došlo vreme da započnete nešto sasvim novo po aspektima planeta, koji vašu odluku podržavaju. Moraćete da budete dovoljno skoncentrisani na ono što vam se pruža kao dobra šansa.

Ljubav: Ukoliko ste dovoljno prisutni kada su partnerski odnosi u pitanju, problema neće biti. Veza sa nekim od predstavnika zemljanog znaka je pomalo slabijeg intenziteta.

Zdravlje: Povoljno u odnosu na prethodni period.

[highlight color=”blue”]– BIK –[/highlight]

Posao: Moraćete da se povinujete trenutnoj situaciji. Nije sve tako loše ali ćete morati male korekcije u svom radu što pre da primenite. Konkurencija je znatno napredovala i vi ćete morati pomalo da ih sledite.

Ljubav: Niste sami i to vam je najveća satisfakcija. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi ne moraju da se osećaju loše, zbog partnerovih reči koje ume da izgovori.

Zdravlje: Opuštajte se uz odabranu muziku.

[highlight color=”blue”]– BLIZANCI –[/highlight]

Posao: Poslovna strana nije toliko loša, ali i sami ste se pripremali na jedan period zatišja koji je pomalo iritantan, kada ste vi u pitanju. Ne dozvolite da se osećate loše zbog toga.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni ne dozvolite sebi da vas emocije povuku u pravcu loših odluka i ne baš razboritog plana. Neko vam odvlači fokus.

Zdravlje: Nervoza.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar