fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 28. jun

[highlight color=”blue”]– JARAC –[/highlight]

Posao: Pokušaćete da dođete do većeg novčanog priliva i da se suzdržite od trenutne kupovine. Bićete dovoljno štedljivi da ćete moći kasnije da ispunite svoje želje.

Ljubav: Moguća romansa sa osobom koju već poznajete. To može biti jedan prijatelj. Niste imuni na nečije udvaranje pa ćete se u tom skladu i ponašati.

Zdravlje: Problem sa krvnim pritiskom.

[highlight color=”blue”]– VODOLIJA –[/highlight]

Posao: Volite svoj posao i u tome uživate. Ukoliko ste u poslu, koji zahteva veću angažovanost to vam neće teško pasti, jer ste u suštini mnogo odgovornija osoba nego što izgledate.

Ljubav: Pokušaćete da doprete do osobe na koju često mislite ali ne pokazujete u suštini veću dozu zainteresovanosti. Na nekom nivou ćete morati da presečete neke stvari.

Zdravlje: Pazite se stresa.

[highlight color=”blue”]– RIBE –[/highlight]

Posao: Imate stav da treba da se odmorite pre nego što krenete u novi ciklus rada. Bićete dovoljno brzi u promenama, koje vam se postavljaju imperativno i ne možete da se oduprete utisku, koji trenutno imate.

Ljubav: Emocije su vam na nivou proseka. Pokušajte da sagledate situaciju malo drugačije nego inače, kako vi to radite. Imaćete dosta dobar stav, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

IZVOR: Luftika.rs

Dodaj komentar