fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 28. jun

[highlight color=”blue”]– RAK –[/highlight]

Posao: Polje privatnog biznisa je pomalo loše postavljeno i ne želite sebi da priznate poraze, koji vas sustižu. Neko je u jakoj konkurenciji, kada ste vi u pitanju i oblast kojom se bavite.

Ljubav: Ne uspevate da nađete dovoljno vremena da se više družite. Neko bi mogao zbog toga da vam prebacuje. Morate da budete odličan kalkulant u ovakvim stvarima.

Zdravlje: Bavite se fitnesom.

[highlight color=”blue”]– LAV –[/highlight]

Posao: Pokušajte da se fokusirate na konkretan problem ovj put. Niste sami u situaciji u kojoj ste se našli. Pomoć od jedne Device vam nože doneti veći novčani priliv.

Ljubav: Na emotivnu stranu ste se manje fokusirali. Ne morate da budete dovoljno blizu osobe na koju mislite koliko se od vas traži malo bolji pristup.

Zdravlje: Srčana aritmija.

[highlight color=”blue”]– DEVICA –[/highlight]

Posao: Oslobodite se straha od neuspeha. Planete su danas na vašoj strani, pa nema razloga za veću brigu. Pokažite veću dozu samopouzdanja, ovaj put.

Ljubav: Ukoliko ste nameravali da se provedete u večernjim satima, ne zaboravite da je ovo jedan stepenik više kada su vaše želje u pitanju. Imaćete dovoljno dobar razlog da se opustite u prijatnom društvu.

Zdravlje: Povišen holesterol.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar