Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 10. maj 2022. godine

ilustracija/pixabay.com

Ovog utorka Merkur kreće u svoj retrogradni hod, a čiji uticaj smo počeli da osećamo još prošle nedelje kada su stvari povremeno bivale pomalo nejasne, neobične i neočekivane. Sada je vreme za period kada će svi biti u tom smislu intenzivnije. Merkur je u svom znaku Blizanaca i vraća nas putem prošlosti gde smo imali neke nesporazume koje ćemo u ovom periodu morati da iznesemo na površinu i do tančina, beskonačno razmatramo, uz osećaj da tome kraja nema, a ni rešenja na vidiku.

Horoskop za UTORAK 10. maj 2022. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV
Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Nesanica.

Blizanci Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar