Blog Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 3. jul 2021. godine

Miran dan je ova subota i trebalo bi da se s tim u vezi tako i ponašate danas. Budite fini prema drugima, širite sreću jer je zarazna, budite ljubav u drugima. Činite ono što vas ispunjava i uživajte u lepim trenucima s onima koji su vam najdraži, jer svaki dan je dragocen.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 3. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.
LJUBAV
Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.
LJUBAV
Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.
LJUBAV
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar