Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 25. septembar 2021. godine

Foto: Canva.com

Ovan rešava dugove, Bik planira, Blizanci su zaljubljeni, a Raka privlače Škorpija i Jarac. Lav misli na jednu osobu, Devica pregovara dok Vaga ulazi u tajnu vezu. Strelacu se vraća neko iz prošlosti, Vodolija je egzotična, a Ribe radoholične.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU– 25. septembar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko vam neko od klijenata duguje novac, danas imate posebno dobre aspekte da naplatite ono što vam je promaklo odavno.
LJUBAV
Imaćete utisak da se zabavljate sa osobom, koja je jako popularna u narodu ili ga u suštini vole. Može biti glumac na sceni.
ZDRAVLJE
Pazite se nazeba.

Bik Bik

POSAO
Želite da se oslobodite okova i da počnete da zarađujete od hobija. Slika koju ste odavno zamišljali može i da se ostvari u narednom period. Budite istrajni.
LJUBAV
Privlače vas osobe koje zavređuju pažnju. Ne želite da budete sa nekim ko ne ume da lepo priča ili nema harizmu. Družite se češće u narednom periodu pa se u ovom segmentu može nešto konkretno desiti.
ZDRAVLJE
Pojačajte unos voća i povrća.

Blizanci Blizanci

POSAO
Novac od privatnog posla može da stigne u svakom slučaju pa se ne ustručavajte da tražite i nešto više, kamatu na primer. Okolnosti su isuviše dobre na polju posla.
LJUBAV
Možete se zaljubiti u osobu koju možete da sretnete preko polja posla. Ovo može da bude izuzetno strastvena veza i da se u njoj maksimalno pronađete.
ZDRAVLJE
Pijte više vode.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar