ilustracija/pixabay.com

I današnji dan protiče bez značajnijih aspekata, osim onih koje obrazuje Mesec. Dan je stvoren za putovanja, edukaciju, proširivanje vidika i saznanja. Dok Mesec jezdi Strelcem, potreba da budemo humani i pomognete drugima je pojačana.

Pravilno rasporedite datu vam energiju i fokusirajte se na nekoliko najvažnijih stvari u ovom trenutku u vašem životu. Previše sebi zadatih stavki može vas dovesti do očajanja, te da ništa niste obavili kako ste želeli.

Želimo vam aktivan i uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za subotu – 10. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.

LJUBAV
Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Partner ne želi da vam polaže sve svoje račune.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.

LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.

LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.

ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here