fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu 18. maj

STRELAC

 

Posao: Bićete u odličnom raspoloženju iz koga ćete izvući veću pouku u narednom periodu kroz interakciju sa ljudima, koji su na vas naučili već od ranije. Pokazatelj vašeg uspeha je vaša trenutna finansijska situacija.

Ljubav: U duši ste veliki pustolov i u tom opisu ostajete dosledni. Borićete se za svoja prava sve dok ne uvidite da negde grešite.

Zdravlje: Povišen holesterol u krvi.

JARAC

 

Posao: Vaša trenutna pozicija je zadovoljavajuća u svakom slučaju. Imate čime da se pohvalite i da se inkorporirate na najbolji način. Volite da dominirate i tim stavom ćete se voditi.

Ljubav: Kada je u pitanju vaša trenutna emotivna slika nije na odmet da budete spremni nešto da promenite. Partner je odavno shvatio u čemu je problem.

Zdravlje: Želite nešto da promenite u svojim navikama.

VODOLIJA

 

Posao: Pokušavate da se domognete bolje poslovne solucije, ali nekome nije u interesu da se vi bavite nečim što vam ne donosi veću satisfakciju i nešto što ne želite, jer u suprotnom nećete biti dovoljno produktivni.

Ljubav: Ne morate da se suzdržavate od slatkiša ukoliko ste emotivno neispunjeni. Nalazite spas u čokoladi. Na ljubavna dešavanja ćete morati da sačekate.

Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak.

RIBE

 

Posao: Pokušavate da se odreknete odgovornosti ovaj put. Moraćete na tu odluku malo da sačekate. Potrebni ste još organizaciji u kojoj se trenutno nalazite. Radikalne odluke napravite nešto kasnije.

Ljubav: Kada se radi o vašem emotivnom segmentu, budite spokojni jer pored sebe imate izuzetno dragu osobu. Provodite kvalitetno dan.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

Izvor: luftika.rs

Dodaj komentar