fbpx

Dnevni horoskop za sredu 18. maj

Preporuka:

Zbog zagađenja Ministarstvo preporučilo školama i vrtićima da reaguju po potrebi

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije uputilo je preporuku svim obrazovnim ustanovama da usled velike zagađenosti vazduha...

U ponedeljak pola sata bez struje nekoliko ulica u Zaječaru

U ponedeljak, 20. januara zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijombiće stanovnici nekoliko ulica u Zaječaru: Negotinska Niška ...

Učenici i nastavnici Tehničke škole organizuju „Čajanku u 5“

Učenici i nastavnici Tehničke škole u Zaječaru u sredu, 15. januara organizuju čajanku u Prostoru za pomak. Početak čajanke zakazan...
- Reklama -

Ovan pravi kompromise, Bik uživa u novcu, Blizanci motivisani, Rak u odličnom poslovnom periodu, Lav juri karijeru, Devici ne prija rad sa strancima, Vaga ne želi duge razgovore, Škorpija umorna, Strelac raspoložen, Jarac dominira, Vodoliji uvek ostaje čokolada, a Ribe kvalitetno provode vreme. Ovo je današnji horoskop za danas 18.05.2016. godine.

OVAN

 

Posao: Niste imali nameru da se zamarate starim poslom, koji ste odavno trebali da završite. Imali ste dovoljno vremena, ali ste ga potrošili na nešto drugo. Volećete da budete u žiži događaja i nećete se žaliti zbog propuštenih šansi.

Ljubav: Volite da se dogovarate sa parnerom oko zajedničkog izlaska ali isto tako da vaša bude poslednja. Pokušajte sa kompromisima, ovaj put, da rešite konflikte.

Zdravlje: Digestivni problem.

BIK

 

Posao: Ponuda od strane starog poslovnog partnera vas intrigira. Volite novac i uživanje u materijalizaciji. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim segmentima koji vam odvlače fokus sa bitnih činjenica.

Ljubav: Imate i vi svoje bubice koje vam prave poveću smetnju u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko ste slobodni pokušajte da se više družite.

Zdravlje: Psihički pritisak.

BLIZANCI

 

Posao: Imate motiv da se dovoljno inkorporirate u trenutnom poslovnom planu. Namera vam je da mnogo toga uradite, ali trenutna stagnacija usled retrogradnog Merkura, vašeg ličnog vladara, stvari ne idu tako brzo.

Ljubav: Imate na koga ovaj put da se oslonite, bez većeg opravdanja. Ponekad ste isuviše stidljivi u svojim namerama.

Zdravlje: Slaba su vam pluća.

RAK

 

Posao: Pokušavate da uđete u poslovni aranžman od ranije i da popravite utisak, koji ste ostavili poslednji put. Možda budete sarađivali sa prijateljima na koje ste odavno zaboravili. Sledi vam odličan poslovni period.

Ljubav: Danas je možda isuviše ozbiljan razgovor, koji bi vodili sa partnerom. Ne dozvoljavajte sebi veći komfor nego što zslužujete. Ponekad ste navalenti.

Zdravlje: Problematičan vam je abdomen.

nastavak na sledećoj strani…

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

PowerUp! Challenge: Osvojite investiciju vrednu do 5.000.000 evra

PowerUp! Challenge je prilika za kompanije i startape iz Centralne i Istočne Evrope ostvare proboj na globalno tržištu, doprinoseći ciljevima održivog razvoja. Izazov je...

U ponedeljak pola sata bez struje nekoliko ulica u Zaječaru

U ponedeljak, 20. januara zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijombiće stanovnici nekoliko ulica u Zaječaru: Negotinska Niška Dunavska, Sremska Kosovska 12A Ivana...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: